Președintele FRF, la ședința celui mai important organism executiv din fotbalul englez

Razvan Burleanu Greg Clarke FRF The FAPreședintele Răzvan Burleanu se află în aceste zile la Londra pentru sesiuni de lucru cu conducerea Federației de Fotbal din Anglia în cadrul colaborării strategice între cele două Federații.

La invitația președintelui Federației de Fotbal din Anglia, Greg Clarke, în urma vizitei pe care acesta a efectuat-o la FRF în vara acestui an, Răzvan Burleanu participă în această săptămână la o serie de întâlniri de lucru cu managerii federației din Albion responsabili pe multiple zone de activitate, printre care dezvoltare fotbalistică, relații internaționale, management financiar și cercetare. Un alt punct al agendei îl reprezintă întâlnirea cu managerii operaționali ai stadionului Wembley.

Președintele FRF a fost prezent ieri chiar și la ședința celui mai important organism executiv al fotbalului englez, FA Board, pentru ca astăzi să asiste la ședința FA National Game Board. În același timp, au continuat discuțiile cu Greg Clarke privind proiectele dedicate dezvoltării fotbalului.

În această seară, Răzvan Burleanu a fost invitat să urmărească din tribune partida de Liga Campionilor dintre Tottenham Hotspur și Internazionale Milano

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.