Preşedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, a declarat, vineri seara, că va susţine candidatura municipiului Baia Mare la titlul de Capitală Europeană a Tineretului în anul 2022

Preşedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, a declarat, vineri seara, că va susţine candidatura municipiului Baia Mare la titlul de Capitală Europeană a Tineretului în anul 2022.

‘Categoric! Înainte să vin am întrebat am întrebat pe consilierii mei care sunt temele de Baia Mare şi am aflat că există această intenţie. Eu clar o să sprijin asta’, a declarat Iohannis presei. Primăria municipiului Baia Mare e singurul oraş din România care s-a angajat să finanţeze din resurse proprii desfăşurarea evenimentului de Capitală Europeană a Tineretului în anul 2022.

Alături de Baia Mare în obţinerea titlul capitală mai candidează alte 4 oraşe – Poznan din Polonia, Tirana din Albania, Kazan din Rusia şi Varazdin din Croaţia. Decizia urmează să fie luată la Bruxelles de juriul Forumului European de Tineret. Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale s-a aflat în cursul serii de vineri în municipiul Baia Mare, pentru a participa la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PNL din Maramureş, găzduită de Sala Sporturilor ‘Lascăr Pană’.

De asemenea, întrebat dacă nu se teme că forţând PNL să intre la guvernare nu vor păţi acelaşi lucru ca Guvernul Cioloş, Iohannis a răspuns: ”Nu, absolut deloc! Să ştiţi că aici stau foarte liniştit. PNL este foarte bine pregătit şi deja încep să apară primele rezultate. Sunt foarte optimist şi românii pot fi la fel de optimişti”.

La reuniune au fost prezenţi în jur de 2.000 de persoane. De la sediul PNL Maramureş, unde a avut o întâlnire cu conducerea filialei locale, preşedintele s-a deplasat pe jos până la Sala Sporturilor şi s-a oprit de mai multe ori pe traseu pentru a discuta cu cetăţenii care se aflau pe stradă.

Klaus Iohannis la Baia Mare

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Vineri, 15 noiembrie 2019

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.