Președintele Lucian Morar  vine cu lămuriri : PMP Maramureș susține soluția Dobocan la Consiliul Județean!

Președintele Lucian Morar  vine cu lămuriri : PMP Maramureș susține soluția Dobocan la Consiliul Județean!

Propunerea lui Dobocan Romeo la președinția Consiliului Județean Maramureș  din partea PMP Maramureș a creat la nivel politic controverse, a împărțit politicul în tabere adverse, pornind de la faptul că Dobocan nu are vechime în PMP, a făcut un transfer politic din USR, fost jurnalist, în trecut a avut polemici pe diferite teme chiar cu președintele Morar și  lista poate continua.

Pornind de la aceste aspect, Lucian Morar, președintele PMP Maramureș, un adversar puternic pentru candidații celorlalte partide, dacă ar fi candidat,   vine cu lămuriri privind nominalizarea și acordarea încrederii,   ca soluția optimă, pentru Romeo Dobocan.

“Pentru președinția CJ Maramureș nu am vrut doar să clamez nevoia unei alianțe de dreapta, ci am dorit-o realizabilă. De aceea am decis, împreună cu colegii mei din PMP Maramureș, să abandonăm orgoliile și să susținem un om care nu este membru de partid. Am conștientizat că doar o persoană cu notorietate, independentă de orice partid, poate uni dreapta. Este motivul pentru care am optat să-l sprijinim pe Romeo Dobocan pentru președinția CJ Maramureș.

Puteam să fiu eu cel mai puternic contracandidat al lui Zetea, dar era foarte clar că dreapta nu se va alinia în spatele unui membru de partid. Acest lucru nu a fost înțeles nici de PNL, nici de USR. Este păcat că unii doar vorbesc de alianță pe dreapta, dar, în fapt, sabotează ceea ce doresc foarte mulți dintre maramureșeni.” a menționat pe pagina sa de facebook, Lucian Morar

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.