Președintele PMP Lucian Morar : M-am ținut de cuvânt. Finanțarea acordată primăriei Ulmeni duce proiectul  podului pe Someș,  la bun sfârșit!

Președintele PMP Lucian Morar : M-am ținut de cuvânt. Finanțarea acordată primăriei Ulmeni duce proiectul  podului pe Someș,  la bun sfârșit!

Primăria Ulmeni a beneficiat de o finanțare de 1 milion de lei din partea Guvernului, finanțare care va duce la bun sfârșit  procedurile administrative ce facilitează cea mai dificilă parte a proiectului: traversarea podului peste Someș.

“Așa cum am promis, orașul Ulmeni a primit 1 milion de lei din partea Guvernului ca sume pentru echilibrarea bugetelor locale. Am fost, și de această dată, UAT-ul care a primit cei mai mulți bani în Maramureș.

Mulțumesc domnului președinte PMP, Eugen Tomac, deputatului Adrian Todoran și secretarului de stat Florin Creț, care au susținut cauza orașului Ulmeni în discuția cu premierul României. Am demonstrat, încă o dată că suntem o echipă unită și puternică, în interesul comunității.

Sumele vor acoperi rectificarea bugetară pe care am făcut-o pentru închirierea celor două macarale cu care vom trage podul peste Someș. Mă bucur că, după soluția dată de proiectant, reușim să ne mișcăm foarte repede în a parcurge procedurile administrative obligatorii care facilitează cea mai dificilă parte a proiectului: traversarea podului peste Someș.” a menționat primarul orașului Ulmeni, președinte PMP, Lucian Morar.

Comandat de: Partidul Mişcarea Populară, Organizaţia Judeţeană Maramureş; Executat de: Maramures Jurnal SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.