Președintele PMP Maramureș Lucian Morar  îi îndeamnă pe cetățeni să semneze pentru Theodor Paleologu Președinte

Președintele PMP Maramureș Lucian Morar  îi îndeamnă pe cetățeni să semneze pentru Theodor Paleologu Președinte
“Românii au șansa să voteze cel mai bine pregătit Președinte pe care l-a dat țara până acum.  Theodor Paleologu este eseist, profesor, diplomat și om politic român, vorbește mai multe limbi străine. Se remarcă de la distanță față de ceilalți candidați printr-o cultură vastă , dată de educația sa la cele mai prestigioase instituții de învățământ din lume. Cu siguranță ne va reprezenta cu demnitate în cele mai înalte foruri decizionale, iar noi vom fi mândri că avem o astfel de persoană care să ne apere interesele.
Am toată încrederea în candidatul PMP la președinția României, pentru că pe lângă studiile alese, îl recomandă și iubirea de țară. Paleologu are o viziune pe termen lung pentru România și are o gândire independentă, nefiind un candidat marionetă, sau unul creat în laboratoarele securității, precum alții care-și doresc prima funcție în stat. Iar prin implicarea sa, va demostra că actualul locatar de la Cotroceni e doar un simplu turist în această funcție.
Este nevoie ca Președintele să ia cele mai bune decizii pentru țara sa, fără a fi influențat de marile puteri străine, dar în același timp să păstreze parcursul euro-atlantic al României, consolidând relații cu partenerii noștri strategici. E important ca România să se dezvolte într-o țară modernă, dar fără a abandona tradițiile și credințele poporului nostru.
România are nevoie de un Președinte implicat și pregătit să le redea românilor încrederea că putem avea un viitor strălucit!
Vă îndemn să semnați pentru Theodor Paleologu Președinte! Lista de semnături o puteți descărca de pe www.pmponline.ro” – Lucian Morar, Președinte PMP Maramureș.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.