Preşedintele PNL Sigetu Marmaţiei, consilier local av Oniţa Daniela Ivaşcu : consider că evenimentele de 1 Decembrie trebuiau organizate cu mai mult respect în Sighetu Marmaţiei,  ar trebui să fim alături de comunitatea sigheteană, care ne-a mandatat şi ne-a acordat încredere

Preşedintele PNL Sigetu Marmaţiei, consilier local av Oniţa Daniela Ivaşcu : consider că evenimentele de 1 Decembrie trebuiau organizate cu mai mult respect în Sighetu Marmaţiei,  ar trebui să fim alături de comunitatea sigheteană, care ne-a mandatat şi ne-a acordat încredere

La începutul săptămânii  a avut loc conferinţa de presă   a partidului PNL  filiala  Sighetu Marmației

Reprezentanţii formaţiunii politice au evidenţiat principalele probleme cu care se confruntă comunitatea şi lipsa de interes a municipalităţii pentru omagierea Centenarului , într-un oraş marcat de evenimente istorice de-a lungul existenţei.

Totodată reprezentanţii partidului au menţionat faptul că joi, 06.12.2018, în Sighetu Marmaţiei va avea loc în cadrul unei şedinţe festive premierea a 15 elevi care au participat la olimpiade naţionale, copii valoroşi cu care Sigetu Marmaţiei se poate mândri.

Iar în  prag de sărbători, aşa cum au făcut de fiecare dată, membrii PNL Sighetu Marmaţiei vor împărţi daruri  unor familii nevoiaşe pentru ca şi acestea să aibă de sărbători o masă îmbelşugată.

Preşedintele PNL Sigetu Marmaţiei, consilier local av Oniţa Daniela Ivaşcu a menţionat :

“Am avut privilegiul de a sărbători cei 100 de ani  de la Marea Unire, Marea Unire care este până la urmă meritul poporului român .

Daţi-mi voie să-mi exprim profunda dezamăgire de modul cum a fost omagiat 1 Decembrie la Sighetu Marmaţiei.

Nu,  că noi sighetenii ne-am fi aşteptat  la o manifestare fastuoasă , consider că evenimentele de 1 Decembrie trebuiau organizate cu mai mult respect pentru ceea ce ziua de 1 Decembrie reprezintă pentru noi, pentru toţi românii.

Într-adevăr a fost o slabă organizare la bustul lui Ioan Mihaly de Apsa , prezenţa nu afost una mare, au fost prezenţi doar  câţiva sigheteni .

Probabil se aşteptau să vadă un spectacol, cum ar fi fost normal în an centenar , au avut însă  parte decât de un eveniment destul de palid  şi în acest sens, cred că şi lipsa primarului Municipiului Sighetu Maramţiei , în an centenar, nu este de bun augur , primarul şi aleşii locali reprezintă această comunitate şi consider că în zilele de sărbătoare pe care le are poporul român  ar trebui să fim alături de comunitatea sigheteană, alături de cetăţenii care ne-au mandatat şi ne-au acordat încredere.”

Conferința de presă la sediul PNL Sighet.

Publicată de Daniela Onița-Ivașcu pe Luni, 3 Decembrie 2018

Loading...

1 COMENTARIU

  1. dvs.ca si consilier local puteati avea initiativa unui proiect de hotarare locala este adevarat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.