Președintele PSD Maramureș cere conducerii centrale convocarea de urgență a unui CEx

Gabriel Zetea, preșdintele PSD Maramureș are un mesaj tranșant către liderii centrali ai PSD: ”Așa nu se mai poate!”. Acesta solicită, alături de alți președinți ai organizațiilor PSD din țară, ca la București să fie convocat de urgență un CEx, care să pună la aceeași masă liderii din partid, cu opinii diferite, iar prin dialog să ajungă la un consens, deoarece divergențele din spațiul public între reprezentanții la vârf ai PSD, pun în pericol stabilitatea României, dar și rezultate bune obținute prin  muncă susținută, în anul 2017.

”Am văzut ieri și azi mesajele transmise de către colegii mei, președinți ai organizațiilor județene PSD din întreaga țară, în ceea ce privește convocarea urgentă a unei ședinte a CEx PSD la București, pentru săptămâna viitoare și mă alătur și eu acestui mesaj către conducerea PSD.

PSD își pierde în aceste zile una dintre cele mai apreciate calități de către români: coerența unei bune guvernări, prin deteriorarea calității mesajului public. Am fost votați în 2016 masiv de către electoratul românesc pentru că oamenii au crezut că doar PSD poate redresa, printr-o guvernare stabilă și coerentă, economia României și că doar PSD poate asigura un trai mai bun românilor.

Azi, divergențele apărute în spațiul public între diferiți lideri ai PSD la nivel central, pun în pericol rezultatele obținute prin multă muncă în anul 2017. Am promis românilor școli și spitale, nu scandal, am promis venituri mai mari pentru fiecare cetățean, nu instabilitate, am promis o Românie în care oamenii se întorc acasă pentru a sărbători împreună Centenarul Marii Uniri!
Pentru toate aceste lucruri este nevoie URGENT ca CEx al PSD să pună la aceeași masă liderii PSD cu viziuni diferite și să le transmitem că așa nu se mai poate! Sper ca toți să avem înțelepciunea să lăsăm orgoliile personale acasă și să ne vedem în continuare de munca pentru care am fost votați de către români!”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.