Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a vizitat două obiective importate aflate în lucru în satul Săsar

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean a efectuat marți, 2 septembrie 2014, o vizită de lucru în comuna Recea, sat Săsar.

Alături de primarul comunității, Octavian Pavel, liderul județean al social-democraților a dorit să vadă, la fața locului, modul în care avansează lucrările la cele două obiective lansate pe OUG 28 și finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

Este vorba despre proiectul de extindere a canalizării în satul Săsar, prin care alte aproximativ 500 de familii vor beneficia de canalizare, precum și podul peste râul Săsar.

Gabriel Zetea: ”Am demarat un program agresiv de construcție de poduri”

Am demarat, în acest an, un program agresiv de construcție de poduri, cu ajutorul Ministerului Dezvoltării, prin  Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Este un domeniu în care județul Maramureș a fost extrem de deficitar, fie că vorbim de poduri cu o deschidere de 20 – 30 de metri, sau de poduri peste râuri importante, cu deschidere de peste 100 de metri. Am început, anul acesta, construcții de poduri în Suciu de Sus, în Cernești, în Tăuții Măgherăuș, în Bogdan Vodă, la Recea, precum și unele vitale și extrem de importante pentru comunitate, cum este cel de la Ulmeni (Chelința), sau cel de la Seini – Pomi, peste râul Someș.

Avem, în 2014, suficiente fonduri la dispoziție pentru a termina o parte dintre lucrările începute și a le finaliza pe celelalte în 2015”, a concluzionat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș și președinte al PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.