Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a votat pentru un român autentic ”Am votat pentru viitorul copiilor noștri și cu gândul la fetița mea, Nicole”

Gabi Zetea, vot tur IIPreședintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea a votat duminică, 16 noiembrie, la ora 13.00, în turul 2 al alegerilor prezidențiale, la secția de votare nr. 70, situată pe strada Banatului din Baia Mare. Liderul județean al PSD și-a exprimat optimismul că maramureșenii și românii vor vota cu gândul la viitor, la viitorul copiilor noștri, cu dorința de a construi o țară mai bună ca afară. ”Azi am votat cu gândul la fetița mea… la viitorul pe care îl putem oferi copiilor noștri cu multă muncă și înțelegere între noi. Trebuie să uităm toata învrăjbirea și răutățile din ultimii 10 ani și să redevenim mândri că suntem români! Să construim împreună o țară mai bună ca afară!”, a declarat președintele PSD Maramureș, imediat după ieșirea de la vot.

Gabriel Zetea: ”Am votat românește pentru un prieten al Maramureșului”

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea a arătat că proiectele bune pentru Maramureș trebuie să continue, iar lucrurile care au început să se miște în județ în ultimii doi ani, în sens pozitiv, precum și proiectele care au primit finanțare trebuie finalizate. ”Am votat românește pentru un român autentic… pentru un prieten al Maramureșului, pentru ca împreună să putem continua lucrurile bune începute în ultimii doi ani în județ. Am votat pentru pentru Președintele care Unește într-o Românie Unită!”, a concluzionat președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.