Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea invitat la Zilele orașului Cavnic

De două zile de distracţie şi voie bună au avut parte căvnicarii în acest week-end, respectiv în 9 și 10 august, când a fost programată o nouă ediţie a manifestării Serbările Oraşului Cavnic. Până la deschiderea oficială stabilită pentru seara zilei de sâmbătă, 9 august, la ora 20.30, căvnicarii s-au întrecut la competiții de cros și șah, cei mici și-au arătat talentele la Tip Top Minitop, a avut loc concursul de băut bere și premierea sportivilor.

Autoritățile locale au recompensat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie prin organizarea Nunții de aur, iar după-masă a avut loc dezvelirea vagonului şi lansarea Broşurii “Cavnicul, ieri şi azi”de către grupul informal CAVNICarii. Spre seară a fost organizat un campionat de fotbal, urmat de recitalul Ciprian Drăgan.

După deschiderea oficială au urmat concertele susținute de What’ s Up și Anda Adam, iar seara s-a încheiat cu focuri de artificii, reprezentația lui Ianis Fachirul și discotecă în aer liber. Și duminică, 10 august, căvnicarii au avut parte de competiții, fiind stabilit concursul de șah, de skandenberg, tractarea TIR-ului, concursul de tăiat bușteni, iar după masa a fost stabilit programul artistic oferit de Lăutarii din Ardeal, Petrică Mureşan, Năstăcuţa Iuga şi formaţia, Ioana Pricop, Nistor Dragoş şi formaţia, Grupul Iza, Vasile Coca, Ana Hosu, Nicolae Sabău şi Veta Biriş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.