Președintele PSD Maramureș: ”Victor Ponta a demonstrat că poate să fie atât lider în administrația centrală, cât și în cadrul propriului partid”

Liderul județean al PSD a subliniat faptul că, din punctul de vedere al organizației PSD Maramureș, membrii social-democrați apreciază turul de forță pe care președintele Victor Ponta l-a făcut în acea zi de marți. ”Victor Ponta a demonstrat că poate să fie atât lider în administrația centrală, cât și în cadrul propriului partid. Am apreciat, de asemenea, discursul președintelui, un discurs adresat viitorului, schimbării.

Schimbarea până la capăt, reprezintă sloganul USL asumat în 2012 și continuat de PSD, chiar dacă facem acest lucru fără foștii parteneri de la PNL. Victor Ponta a reliefat extrem de clar că dorește să fie președintele tuturor românilor nu doar al PSD, iar acțiunile din fruntea Guvernului din ultima perioadă, îngemănarea măsurilor de stânga cu cele de dreapta (reduceri succesive de taxe, sprijinul acordat bisericii și armatei, creșterea nivelului de trai, creșterea drepturilor pensionarilor) demonstrează că președintele Victor Ponta își dorește, spre deosebire de adversarii săi politici, pacea socială, renunțarea la războiul politic, unitate în jurul unui proiect național și mai ales mândria de a fi român.

Am transmis, nu o dată, președintelui Victor Ponta, că singura variantă de mobilizare maximă în Maramureș o reprezintă candidatura sa la prezidențiale. Scorul istoric obținut de PSD Maramureș la alegerile europarlamentare din luna mai va fi întrecut prin mobilizarea sufletească a fiecărui membru de partid și a susținătorilor noștri”, a conchis liderul județean al PSD, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.