Președintele PSD și-a lansat candidatura la prezidențiale în prezența a 75.000 de simpatizanți

Victor Ponta: ”Am curajul, încrederea și credința că pot fi președintele României”

Un eveniment de anvergură, care a depășit lansarea USL din 2012, petrecută tot pe stadionul Arena Națională din București, a avut loc sâmbătă, 20 septembrie 2014. Peste 75.000 de membri și simpatizanți social-democrați din țară au fost prezenți la momentul în care Victor Ponta, președintele PSD și primul-ministru al României și-a lasat candidatura pentru cea mai importantă funcție în stat, aceea de președinte. Delegația Maramureșului a fost reprezentată de 500 de delegați social-democrați din toate organizațiile județene, alături de care s-a aflat și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea.

Președintele PSD, Victor Ponta, împreună cu soția sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, și-au făcut intrarea în Arena Națională însoțiți de premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, președintele PC, vicepremierul Daniel Constantin, președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea.

 Președintele Parlamentului European, Martin Schulz a transmis un mesaj de susținere pentru Victor Ponta

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost primul care a susținut un discurs pe scena uriașă amplasată în centrul arenei. Au urmat mesajele video de susținere a lui Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni transmise de președintele Parlamentului European, Martin Schulz, vice-cancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel, președintele grupului S&D din Parlamentul European, Gianni Pittella, și de premierii Belgiei, Serbiei, Slovaciei, Cehiei, Georgiei, Albaniei. ”Azi la 42 de ani vreau să vă spun că ma simt pregătit, am curajul, am încrederea, credința, împreună cu dumneavoastră, că pot fi președintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o așteptăm. Vreau sa fiu președintele românilor care vor sărbatori 100 de ani de la Marea Unire. (…) Vedeți că iese soarele și pe strada noastră. Vedeți că iese soarele și în țara noastră. Mai avem foarte puțin, mai avem 55 de zile și încă o bătălie de câștigat și vă chem pe toți să pornim pe drumul schimbării, vă chem pe toți să fim împreună pe drumul spre marea unire a tuturor românilor”, a spus premierul Victor Ponta.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.