Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea: ‘Avem 33 de candidaţi la alegerile europarlamentare, printre care şi un om din Maramureş’

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a remarcat, joi seara, într-o conferinţă de presă, trendul pozitiv al filialei partidului din judeţul Maramureş în perspectiva alegerilor europarlamentare, dar şi a alegerilor locale de anul viitor.

‘Avem 33 de candidaţi la alegerile europarlamentare, printre care şi un om din Maramureş (secretarul general al UNPR, Nuţu Fonta n.red.), iar anul viitor ne îndeplinim obiectivele aici, în sensul ca până anul viitor să avem peste 10.000 de membri de partid în judeţ, iar acest lucru se va îndeplini fără probleme. Din acest punct de vedere, Maramureşul e printre primele zece organizaţii din ţară. Eu sunt convins că anul viitor la alegerile locale ne vom bate atât pentru primăria din Baia Mare, unde acum îl avem primar pe dl. Cătălin Cherecheş, dar şi în alte localităţi unde avem aleşi locali, consilieri locali şi ne vom bate în multe alte localităţi şi sunt convins că vom câştiga anul viitor într-un procent de 10% alegerile locale din Maramureş’, a declarat Gabriel Oprea.

În judeţul Maramureş, UNPR a strâns pentru alegerile europarlamentare peste 12.500 de semnături, iar din partea organizaţiei va candida secretarul general al UNPR, Nuţu Fonta.

Liderul UNPR a mai subliniat că primarul municipiului Baia Mare este un gospodar bun şi pentru partid este o poveste de succes.

De asemenea, preşedintele UNPR a mai arătat că România are nevoie de o Justiţie sănătoasă care să întărească rolul statului. ‘Trebuie să ne întărim justiţia ca să fie statul puternic’ a declarat Gabriel Oprea.

Conferința UNPR Maramures

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Joi, 11 aprilie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.