Previziunile lui Nostradamus pentru 2022. Ce ne așteaptă în anul care tocmai a început

Nu mai e nicio noutate faptul că începutul de an aduce cu sine și interpretări diverse referitoare la ceea ce ne așteaptă. Iar previziunile lui Nostradamus sunt printre cele mai controversate dintre toate. Ce ni se pregătește în 2022?

Predicțiile lui Nostradamus se caracterizează și prin faptul că sunt vagi, în mod deliberat, așadar deschise tuturor interpretărilor. Pentru 2021, de exemplu, acesta a făcut referire la ceea ce unii au descifrat ca fiind un mesaj despre o „apocalipsă zombie”.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna ianuarie

Pentru 2022, Nostradamus a prezis că inflația și foametea vor fi din ce în ce mai răspândite în lume, scriind „Prețul grâului este atât de mare/ Încât omul este încrâncenat/ Într-atât încât de disperare îi va mânca pe ceilalți”. Dacă ar fi să ne ghidăm după ideea general acceptată că oamenii devin mai ostili atunci când sunt înfometați, dar și după inflația în creștere din întreaga lume, putem spune că textul se dovedește a fi adevărat. Totuși, ultima parte, cea care pare să evoce canibalismul, e departe de a fi realitate.

De asemenea, Nostradamus a scris un pasaj pe care unii îl interpretează ca referindu-se la dezvoltarea inteligenței artificiale: „Luna, în miezul nopții, peste cel mai înalt munte/ Văzută de noua cunoaștere, cu minte singuratică/ Invitată de discipolii săi să fie nemuritoare/ Cu privirea către sud. Cu mâinile pe piept, cu trupurile în flăcări”. Viața reală ne duce cu gândul la munte lucruri – de exemplu la faptul că Elon Musk a mutat sediul companiilor sale către sud, în Austin, Texas.

Iar veștile proaste continuă – mai ales că de ceva vreme încoace „profetul Apocalipsei” prevestește anual evenimente nucleare care să ducă la schimbări radicale în ceea ce privește clima. „Timp de 40 de ani nu va mai fi văzut curcubeul/ Timp de 40 de ani în fiecare zi va fi văzut/ Pământul uscat care va fi din ce în ce mai fragmentat/ Și vor exista inundații enorme”. Este un pasaj care ne face să credem că ar putea veni inundații, dar și o secetă de proporții biblice. Și, dacă privim în jur, lucrurile nu sunt neapărat încurajatoare – având în vedere cursa înarmării nucleare în care au intrat cele mai puternice state din lume.

Ca în fiecare an, pe parcursul lunilor care vin probabil că vor apărea evenimente care să ne trimită cu gândul la cele evocate de Nostradamus – dar nu vom ști niciodată dacă sunt pure coincidențe sau ceva mai mult.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.