PREZIDENȚIALE Cătălin Cherecheș (UNPR Maramureș): Voi organiza această campanie ca și cum aș fi eu candidat

Coordonatorul campaniei prezidențiale în județul Maramureș pentru candidatul Victor Ponta, primarul UNPR al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a declarat vineri, într-o conferință de presă că se va implica în campania electorală așa cum a făcut-o atunci când a candidat pentru primărie și la alegerile parlamentare.

” Personal, în calitate de coordonator al campaniei, voi organiza această campanie ca și cum aș fi eu candidat. Așa că toate forțele și toată puterea mea o voi dedica acestui proiect.

Victor Ponta—președinte și nu accept alte variante pentru că ar fi păguboase pentru Baia Mare și județul Maramureș. Eu susțin doar oamenii serioși care se țin de cuvânt, nu oameni care vor să fie în fruntea statului doar că e bine să facă poze din postura de președinte. Nouă ne plac oamenii care muncesc pentru statul român, oameni care respectă statul român și care sunt oameni de stat, nu doar niște invenții în eprubetă” a spus Cătălin Cherecheș.

Acesta a mai precizat că în următoarele săptămâni, la nivelul municipiului Baia Mare se va forma o „platformă civică” ce va comunica în mod direct aleșilor locali nevoile comunității și posibile soluții în cazurile sesizate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.