Primăria Baia Mare a finalizat lucrările de asfaltare pe strada Crișan

Administrația Publică Locală continuă în ritm alert ampla acțiune de reparație a drumurilor din întreg municipiul Baia Mare. Astfel, în aproximativ 24 de ore, în ritm alert, s-a reușit asfaltarea integrală a străzii Crișan, tronsonul rutier cuprins între intersecțiile cu strada Cloșca și Piața Păcii.

Carosabilul a fost frezat și mai apoi pregătit pentru turnarea unui strat proaspăt de asfalt pe întreaga lungime a străzii. De asemenea, au fost trasate marcajele rutiere pentru locurile de parcare, treceri pentru pietoni și stația de autobuz. Tronsonul rutier a fost marcat corespunzător, con­form noului concept gândit de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Potrivit acestuia, locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilităţi au fost vopsite integral în albastru. Pentru trecerile de pietoni, vopsite în alb şi roşu s-a aplicat o nouă tehnologie, astfel încât să nu mai existe problema derapajelor şi a alunecării.

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: “Pentru a nu obstrucţiona traficul în momentele aglomerate din timpul săptămânii, am considerat că cel mai mic deranj ar fi să lucrăm pe finalul de săptămână. Le mulţumesc băimărenilor care au înţeles că pentru realizarea unor astfel de lucrări este necesară închiderea traficului rutier şi au văzut că de fiecare dată le-am onorat toleranţa prin lucrări executate foarte rapid şi de calitate”.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.