Primăria Baia Mare: Anunț de interes public privind programul de colectare a deșeurilor vegetale și voluminoase din zonele de case!

Anunț de interes public privind programul de colectare a deșeurilor vegetale și voluminoase din zonele de case ale Municipiului Baia Mare

În cadrul proiectului “BAIA MARE CURATĂ” inițiat de primarul Cătălin Cherecheș, cu scopul de a eficientiza salubrizarea stradală a orașului, o componentă importantă este relația cu cetățeanul și a veni în sprijinul băimărenilor gospodari care în fiecare primăvară își curăță și amenajează terenurile din zonele adiacente imobilelor de locuit.
În fiecare an s-a constatat o deficiență în ridicarea promptă și organizată a deșeurilor vegetale și a altor tipuri de deșeuri ce rezultă din astfel de activități gospodărești lăudabile.
În acest sens, primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a dispus stabilirea și respectarea unui program clar de ridicare a acestor deșeuri, în special în zonele de case.
Astfel, în perioada 14 martie – 15 mai 2022, va fi derulată campania de colectare a deșeurilor vegetale și voluminoase din zonele de case, după următorul program:

Luni
– Cartier Valea Borcutului(între strada Victoriei și zona Livadă);
Marți
– Cartier Săsar(între străzile Nucului , Victor Babeș și Iuliu Maniu )
– Cartier Valea Roșie (între străzile Iuliu Maniu si Fierăstrăului );
Miercuri
– Cartierul Griviței(între străzile Fierăstrăului și 8 Martie );
Joi
– Cartier Ferneziu și Cartier Firiza;
Vineri
– Cartier Orașul Vechi;(între străzile Gheorghe Șincai, Vasile Lucaciu și Horea ) ;
Sâmbătă
– Cartier Vasile Alecsandri ( case)(între Bdul. Republicii , strada Izvoarele , strada Mihai Eminescu, strada Universității și strada Vasile Alecsandri) ;
Duminică
-Cartierul Progresului (între străzile Vasile Alecsandri, Hortensiei, Culturii și 22 Decembrie).
Adresăm cetățenilor rugămintea de a depune la stradă (în zone accesibile) deșeurile vegetale voluminoase destinate colectării, exclusiv în zilele stabilite ca fiind destinate colectării pentru fiecare zonă/cartier .
Persoanele care vor depune spre colectare deșeurile în alte zile decât cele stabilite, pentru a se putea institui o regulă și a pune în ordine gestiunea deșeurilor de acest tip pe raza Municipiului Baia Mare, vor fi pasibile de sancțiuni potrivit prevederilor legale.

1 COMENTARIU

  1. B una ziua, sunt un cetatean care locuieste pe strada Stefan Luchian si conform programului afisat, marti trebuiau sa fie ridicate deseurile vegetale, insa nu a fost nimeni. Sa astept pana saptamana/luna viitoare ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.