Primăria Baia Mare : campanie de dezinsecţie pentru combaterea țânţarilor în perioada 22 – 31 iulie 2019!

Serviciul Public Ambient Urban va relua, în perioada 22 – 31 iulie 2019, operaţiunea de dezinsecţie terestră pentru combaterea tânţarilor, în conformitate cu Programul unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin HCL 31/2019.

Campania se va desfăşura pe raza municipiului Baia Mare, aferent cartierelor oraşului. Totodată în vederea administrării corespunzătoare a tratamentelor se va ţine cont de evoluţia condiţiilor meteo.

Substanţa utilizată pentru campania de dezinsecţie terestră este Aqua K-othrine EW20 (combate tânţarii) administrat sub formă lichidă, în fază de soluţie, având ca substanță activă Deltamethrin 2%. Întreaga operaţiune de administrare a soluţiilor se va face prin intermediul unor echipamente specializate de stropire, tun cu pulverizare ULV şi respectiv atomizor, pentru zonele concentrate.

Produsul comercial utilizat în campania de dezinsecție este avizat de către Ministerul Sănătăţii prin Comisia Naţională pentru produse biocide, iar acest produs vine însoţit de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsul. Planificarea de administrare a tratamentelor de combatere împotriva tânţarilor include toate cartierele municipiului Baia Mare şi în mod special zonele cu vegetaţie abundentă.

Informaţii suplimentare privind operaţiunea de dezinsecție se pot obţine la Serviciul Public Ambient Urban, Aleea Serelor, nr. 2, tel. 0262 225 773, 0725 133 155.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.