Primăria Baia Sprie implementează proiectul European “Dezvoltarea si reabilitarea serviciilor de sanatate in regiunea de granita Romania-Ucraina – Modernizarea caminului pentru persoane varstnice”

Proiectul finanțat din fonduri europene, în valoare de 2.578 199,41 Euro ,  a debutat în martie 2021 și se va finaliza în 2023. Partenerii proiectului sunt Primăria Baia Sprie și orașul Rakhiv, Zakarpattia, Ucraina.

Pentru Baia Sprie , proiectul vine cu susținere financiară europeană  (358.157,08 Euro) pentru modernizarea Căminului de bătrâni  cu scopul de a îmbunătăți condițiile de viață, sănătatea și serviciile sociale de la nivelul grupului țintă. Reabilitatea Centrului era o necesitate deoarece persoane vârstnice au nevoie ,întotdeauna, de condiții decente pentru ridicarea calității vieții.

Reabilitarea clădirii constă în reparații interioare și exterioare, schimbarea pardoselii, modernizarea rețelei  electrice, reparații la șarpantă, montarea de  uși ,ferestre și modernizarea instalației termice.

Proiectul mai prevede și alte activități intergeneraționale în beneficiul vârstnicilor de la Căminul de bătrâni Baia Sprie în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Baia Sprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.