Primăria din Borșa în acțiune : Investiții în școli -Școala de Arte și Meserii reabilitată conform standardelor europene!GALERIE FOTO

Primăria din Borșa în acțiune : Investiții în școli  -Școala de Arte și Meserii reabilitată conform standardelor europene! GALERIE FOTO

Dascălii și elevii Școlii de Arte și Meserii din cadrul Liceului din Borșa sunt plini de bucurie, acum , la început de an. Investițiile făcute de Primăria din Borșa au făcut din unitatea școlară o clădire modernă conform cerințelor europene.

” Şcoala de Arte şi Meserii din cadrul Liceului din Borşa are o nouă față, atât la exterior, cât si la interior. Investitiile realizate în acest an și finalizate acum , compuse din schimbarea acoperişului, anveloparea termică a fațadei , refacerea tencuieliilor interioare, montarea unui nou sistem de încalzire și repararea mobilierului, au dus la refacerea școlii în una modernă, conform cerințelor actuale.

Elevii Liceului din Borşa vor învața în condiții moderne, sub supravegherea  dascălilor.  Ne dorim ca în cadrul acestei unități școlare elevii să devină bine pregătiți profesional, oameni de bază ai orașului, deoarece  întotdeauna meseria va fi o brățară de aur. Doresc cadrelor didactice și elevilor un an nou plin de satisfacții profesionale, iar împreună vom transforma  meseria în  artă , așa cum este și numele școlii, Şcoala de Arte şi Meserii”  ,a declarat  Primarul orașului Borșa,  Ion Sorin Timiș .

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.