Primăria Orașului Borșa pierde în tribunal, proces după proces. Acum un an a fost executată silit iar bunurile scoase la licitație!

Primăria Orașului Borșa pierde în tribunal, proces după proces. Acum un an a fost executată silit iar bunurile scoase la licitație!

În noiembrie 2020, Primăria Borșa  are parte de o nouă soluție nefavorabilă într-un dosar de executare înaintat intimatei  SC TERA TIM SRL.

Dacă ne uităm în trecut  Primăria Orașului Borșa a fost singura autoritate locală  din țară executată silit și a cărei bunuri  au fost scoase la licitație, vorbim de ianuarie 2020,  ca urmare a unor penalități în valoare de  534.895 lei,  datorate  Asociației Composesorale Borșa .

Acum are de plătit noi cheltuieli de judecată intimatei SC TERA TIM SRL, suma de 2.380 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată în apel

“Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat, apelul declarat de apelantul-contestator UAT – Oraşul Borşa prin primar, împotriva Sentinţei civile nr. 195/18.02.2020, pronunţată de Judecătoria Vişeu de Sus, judeţul Maramureş. Obligă apelantul UAT – Oraşul Borşa să plătească intimatei SC TERA TIM SRL, suma de 2.380 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată în apel. Definitivă. Pronunţată astăzi, 10.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.Document: Hotarâre  999/2020  10.11.2020”.

Dosarul e în lucru ultima modificare a fost pe data de 12.02.2021.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.