Primarul Cătălin Cherecheş a felicitat junioarele din naţionala României,campioane mondiale!

Performanţă de proporţii pentru viitoarea generaţie de handbaliste. Mai ales ca este primul titlu mondial după 15 ani pentru o echipă din România, indiferent că e vorba de seniori sau juniori. România a câştigat Campionatul Mondial de Handbal pentru junioare, Naţionala feminină de handbal Under 18 învingând cu 32 – 21 Germania, în finală de la Ohrid.

Primarul Cătălin Cherecheş a felicitat  junioarele din naţionala României,campioane mondiale.

„Felicit întregul lot pentru această performanţă care generează mândrie naţională, readucându-vă aminte că o parte dintre aceste tinere campioane mondiale au fost în primăvară în municipiul Baia Mare. Isabela Roşca, Alexandra Dindiligan, Daniela Corban, Alina Ilie, Sonia Vasiliu şi Lorena Ostase, toate componente ale Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă handbal fete a Colegiului Energetic Rm. Vâlcea, alături de colegele lor, au cucerit medalia de aur şi titlul de campioană naţională la turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, care s-a desfăşurat în Baia Mare, în luna aprilie.

Am avut onoarea atunci de a le oferi medaliile de aur acestor speranţe ale handbalului românesc, pe care le felicit din nou acum pentru obţinerea acestui titlul mondial, primul pentru România la un sport de echipă, după 15 ani”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.