Primarul Cătălin Cherecheș alături de copiii și tinerii cu nevoi speciale de la Centru de zi Luchian Baia Mare! Noi dotări cu aparatură modernă și performantă!

Primarul Cătălin Cherecheș alături de copiii și tinerii cu nevoi speciale de la Centru de zi Luchian Baia Mare! Noi dotări cu aparatură modernă și performantă!

Primarul Cătălin Cherecheș împreună cu tinerii de la Rotaract și alți băimăreni cu suflet mare  au contribuit la achiziționarea unui verticalizator, aparat extrem necesar  în procesul de reabilitare al persoanelor cu probleme locomotorii grave. Acesta permite pacienților să îşi menţină singuri poziţia verticală și să se deplaseze, fără ajutorul altor persoane, cât mai mult timp posibil

“ Am împărtășit astăzi bucuria și emoția copiilor și tinerilor cu nevoi speciale care frecventează Centrul de zi Luchian. De astăzi, centrul beneficiază de noi dotări cu aparatură modernă și performantă. Totul a fost posibil prin intermediul celor de la Rotaract, cu sprijinul meu și al altor băimăreni cu suflet mare, care înțelegem că doar având grijă unii de alții suntem cu adevărat o comunitate, o mare și frumoasă familie.

Am făcut încă un pas înspre stabilirea unui standard modern și civilizat în ceea ce privește dotarea acestei instituții unde terapeuții trebuie să aibă tot ceea ce este necesar pentru a ajuta copiii și tinerii cu nevoi speciale. Este și motivul pentru care am donat suma de bani necesară achiziționării verticalizatorului. Sunt convins că împreună cu celelalte persoane, care au ales să sprijine prin diferite donații aceeași cauză, se pot face multe alte lucruri pentru beneficiarii acestui centru. Sunt aici o mână de oameni care lucrează cu copiii cu dizabilități și cu părinții lor. Am vorbit cu ei, le-am ascultat durerea și nevoile și am ales să facem acest pas pentru a le ușura viața, pentru că acest verticalizator le oferă cea mai bună șansă la ore de terapie eficiente.

Le mulțumesc tinerilor de la Rotaract pentru inițiativă, respectiv parteneriatul pe care l-am construit și consolidat pentru binele băimărenilor. Aparatul este unul extrem de benefic în procesul de reabilitare al persoanelor cu probleme locomotorii grave. Acesta permite pacienților să îşi menţină singuri poziţia verticală și să se deplaseze, fără ajutorul altor persoane, cât mai mult timp posibil. Pe lângă verticalizator, Centrul de zi Luchian a mai fost dotat, tot începând din 29 iulie, cu o serie de elemente destinate relaxării, care au fost dispuse în cadrul camerei senzoriale.” a menționat primarul, Cătălin Cherecheș

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.