Primarul Cătălin Cherecheș: “Da, votez cu Klaus Iohannis. Presedintele va fi vineri în Baia Mare pentru a susține candidatura băimărenilor  la Capitala Europeană a Tineretului 2022″

Primarul Cătălin Cherecheș: “Da, votez cu Klaus Iohannis”. „Presedintele va fi vineri în Baia Mare pentru a susține candidatura băimărenilor  la Capitala Europeană a Tineretului 2022”

Azi, 13 noiembrie 2019, primarul municipiului Baia Mare  ,Cătălin Cherecheș  aflat la o întâlnire cu tinerii din Baia Mare a menționat faptul că va vota cu actualul președinte , la alegerile prezidențiale din turul 2, precizând și faptul că președintele Klaus Iohannis va fi vineri în Baia Mare pentru a susține candidatura băimărenilor  la Capitala Europeană a Tineretului.

“Vineri președintele Klaus Iohannis vine în Baia Mare ca să susțină  Capitala Europeană a Tineretului  și pentru a arăta că un om politic este foarte receptiv , chiar și într-o perioadă de efervescență de campanie electorală,  e foarte receptiv la ceea ce are nevoie un oraș, o comunitate, cei tineri, proiectul, că doar nu este numai proiectul din Baia Mare, reprezentăm până la urmă, România.

Da, votez cu Klaus Iohannis. Asta pentru că doamna Dăncilă are o experiență vastă de parlamentar european și cred că ar putea fi un foarte bun comisar european.” a declarat primarul Cătălin Cherecheș .

Primarul Cătălin Cherecheș: “Da, votez cu Klaus Iohannis”. "Presedintele va fi vineri în Baia Mare pentru a susține candidatura băimărenilor la Capitala Europeană a Tineretului 2022"

Primarul Cătălin Cherecheș: “Da, votez cu Klaus Iohannis”. "Presedintele va fi vineri în Baia Mare pentru a susține candidatura băimărenilor la Capitala Europeană a Tineretului 2022"

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.