Primarul din Cavnic alba – neagra cu PSD-ul, candidat la „mincinosul anului în Maramureş”. Jocul de glezne a lui Vladimir Petruţ din ultimele 3 zile e de tot RÂSUL!

Primarul din Cavnic alba – neagra cu PSD-ul, candidat la „mincinosul anului în Maramureş„. Jocul de glezne a lui Vladimir Petruţ din ultimele 3 zile e de tot RÂSUL!

În  2 februarie  2017 , viteazul primar din Cavnic, Vladimir Petruț , posta pe facebook un mesaj prin care își anunța cititorii că renunță la funcțiile deținute în PSD Maramureș , exprimându-și  dezacordul față de OUG 13/2017 și PSD  :

Stimați prieteni, Am luat decizia, de a renunța la toate funcțiile deținute în cadrul PSD MARAMUREȘ, având în vedere situația în care, trebuie să recunosc, că nu sunt de acord cu OUG 13/2017

Cititorii l-au apreciat, a primit big like-uri, s-au stors lacrimi, a devenit model național de om politic care solidarizeză cu cetățenii.

La fel de viteaz ,  în 3 februarie  , primarul căvnicarilor a postat un nou  mesaj pe facebook , care a stors din nou lacrimi de susținere față de suferința prin care trecea, suferință provocată de  alegerile sale , de a ieși din PSD:

Stimați prieteni,
În urma deciziei pe care am luat-o cu puțin timp în urmă, aceea de a fi alături de cei care au ieşit în stradă, am primit nenumărate mesaje de jignire şi amenințare din partea unor ,,oameni”, care consideră, că dacă sunt ,,puternici” şi dețin momentan o parte din putere, pot să mă intimideze!”

Dar iată și surpriza , în 4 februarie , primărașul cel sucit și nehotărât a postat un nou mesaj prin care renunță la demersul inițial și își exprimă din nou dragostea față de PSD:

Aşa da !!! În acest moment, Guvernul PSD+ALDE, Guvern condus de premierul Sorin Grindeanu, trebuie să continue să guverneze România şi să implementeze în continuare programul de guvernare propus de PSD în campania electorală .În acest moment, renunț la toate demersurile pe care le-am inițiat în urmă cu puțin timp, deoarece, scopul acestor demersuri au fost realizate, ținând cont de faptul că s-a propus abrogarea OUG 13/2017.Rog toți protestatarii să renunțe la protestul din stradă şi să nu se lase manipulați de nici un partid politic sau ONG. Acesta este partidul pe care eu l-am susținut în campania electorală .”

După toată această tevatură ieftină, făcută de Valdimir Petruţ, probabil Gabriel Zetea va avea el iniţiativa de a scapă de acest „Brondoş” din partid.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.