Primarul din Cavnic, Vladimir Petruț pe FĂRAȘ. Va fi EXCLUS din PSD?!

Vladimir Petruţ, primarul de Cavnic este la un pas de excluderea din PSD, partidul unde a „aderat” cu surle şi trâmbiţe cu puţin timp înainte de alegerile locale din 2016.

Desele derapaje pe care acesta le-a avut la adresa colegilor de partid nu au rămas nesancţionate, astfel că în acest moment este la un pas de excludere din formaţiunea politică.

Anunţul a fost făcut de deputatul PSD, Gheorghe Şimon în cadrul unei emisiuni de pe un post local de televiziune. Potrivit acestuia, Petruţ i-ar fi trimis un SMS în care îl sfătuia cum să voteze la moţiunea care s-a votat miercuri, 21 iunie în plenul Parlamentului.

Astfel, Petruţ ar fi scris „Nu vindeţi Ardealul”, mesaj la care Şimon a răspuns sec: „Nu vindem nimic, dar pe tine probabil te vom da afară”.

Petruţ nu este la prima abatere a deontologiei de partid: a negat vehement înscrierea în PSD timp de mai bine de două luni, în ciuda faptului că presa a publicat adeziunea lui. A contestat listele PSD Maramureş pentru Alegerile Parlamentare din 2016 şi a anunţat că demisionează din PSD deşi nu a mai făcut niciodată acest lucru.

Lista cu derapajele lui Petruţ ar putea continua, numai că îi lăsăm spaţiu pentru dreptul la replică pe care suntem convinşi că îl va solicita în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.