Primarul  Sebastian Alin Bîrda se ține de cuvânt. A început munca pentru întreținerea lacului din zona turistică Mogoșa!

Primarul  Sebastian Alin Bîrda se ține de cuvânt. A început munca pentru întreținerea lacului din zona turistică Mogoșa!

După o luptă grea prin instanță, zona turistică Mogoșa are parte de un parteneriat corect între cei 3 acționari privați  și Primăria Baia Sprie. Astfel, societatea privată va administra cabana Mogoșa, parcările și infrastructura din jurul lacului  iar Primăria,  lacul.

Pe parcursul sezonului rece angajații Serviciului Public Baia Sprie au lucrat în atelier la producerea/debitarea materialelor și a produselor finite necesare amenajării spațiilor publice.La inițiativa primarului Bîrda Sebastian Alin și conform parteneriatului dintre Primăria Baia Sprie și proprietarii Domeniului Mogoșa, se va amenaja în acest an, o promenadă în jurul lacului constând din alei și podețe care vor ușura accesul turiștilor. De asemenea, este prevăzută amenajarea unei parcări în zona lacului 3.

“Colaborarea dintre administrația locală și noii proprietari va continua în acest an prin organizarea de activități comune pentru publicul larg, precum concursuri sportive de alergare și ciclism. Domeniul Mogoșa vă așteaptă în sezonul care vine. Sperăm ca în sezonul care urmează oferta turistică sa fie mai apropiată nevoilor turiștilor.” a menționat, Sebastian Alin Bîrda primarul orașului Baia Sprie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.