Primarul Vladimir Petruţ din Cavnic s-a dezlănţuit furibund, arătându-şi adevărată faţă şi un comportament de „mic dictator „

Primarul  Vladimir Petruţ  din Cavnic  s-a dezlănţuit furibund, arătându-şi  adevărată faţă şi un comportament de „mic dictator ”

După materialele de presă apărute pe ziarul online jurnalmm.ro , primarul Vladimir Petruţ  s-a dezlănţuit furibund şi aduce acuze grave trustului de presă Maramureş Jurnal pecum şi persoanelor aflate la  conducerea acestuia , atât telefonic cât şi pe pagina lui de facebook, angrenând în conflictul personal şi imaginar, terţe persoane care sunt nevinovate.

Vladimir Petruţ , primar  cu un comportament  „delirant şi despotic ” , aduce acuze nefondate  cum că ar există  oameni plătiţi de Maramureş Jurnal care l-ar urmări , pe el,  prin  Cavnic şi acest lucru se datorează  faptului că  anul trecut , el , măreţul primar, nu a dorit să încheie contracte de publicitate cu trustul de presă, iar acum s-a început o campanie de denigrare a personalităţii sale , orchestrată  de unii şi de alţii, cu origini în  PSD.

Îi răspundem ilustrului primar că  Maramureş Jurnal nu a solicitat niciodată vreo colaborare cu el  şi  nimeni din conducerea ziarului  nu s-a întâlnit vreodată cu el, iar acuzele sunt mincinoase şi tendenţioase la adresa ziarului.

VEZI:Primarul Vladimir Petruţ, din Cavnic, se comportă în oraş de parcă ar fi pe propria moşie

Primarul  continuă cu acuzele  nefondate cum că reprezentanţii Maramureş Jurnal ar sta pe la uşile preşedintelui PSD pentru a cerşi sponsorizări , fiindcă ziarul nu  are cu ce trăi.

Îi răspundem că  Maramureş Jurnal  nu a cerut nimic  şi  nu a fost şi nici nu stă  pe la uşile preşedintelui de CJ, nici acum nici când acesta a fost vicepreşedinte.

Primarul continuă cu aberaţiile ameninţând trustul Maramureş Jurnal  cu plângeri la DIICOT, DNA şi alte instituţii ale statului, pentru că ziarul a avut curaj să  împărtăşească cititorilor realităţile despre  comportamentul acestui  „mic dictator” de Cavnic, deşi informaţiile au fost preluate de pe facebook-ul personal al lui şi din sesizările locuitorilor din Cavnic.

Îi atragem atenţia acestui individ care nu leagă trei cuvinte corect în propoziţie şi  plăteşte pentru compunerea mesajelor pe  care şi le postează pe pagina lui de facebook, că la trustul de presă Maramureş  Jurnal nu sunt impostori  aşa cum apare scris  pe pagina personală de facebook cităm: ” Iar cei care îi pun pe aceşti impostori, aşa zis ziarişti să mintă, se pare că sunt de aceeaşi factură”.

VEZI:Deşi se bătea cu cărămida în piept, Vladimir Petruţ a ratat „trenul cu bani” care a trecut prin Cavnic

Totodată , primăraşul  ne mai  transmite  că s-a ajuns  primar ales cu 1700 de voturi , că aceste voturi sunt doar ale lui şi numai ale lui, iar PSD-ul nu are nici un merit, deşi a candidat din partea PSD.

Maramureş Jurnal îi transmite că a avut în spate un partid , care a câştigat aproape  tot la nivel naţional, iar Cavnicul n-a făcut excepţie în acest sens , îi transmitem că ar trebui  să-i  mulţumescă preşedintelui PSD Maramureş că l-a făcut candidatul lor pe un vot majoritar la nivel naţional si că el ar trebui sa stea pe la uşi.

Aşa că,  raţionamentul logic spune că alta ar fi fost soarta lui  dacă ar fi  candidat independent  sau pe listele  altui  partid,  astăzi nu ar mai fi aşa vocal fiindcă poate nu prindea un scaun de primar.

La final îi cerem să-i  catalogheze impostori  pe cei cu care îşi face veacul acum, iar noi ne vom face în continuare treaba, aducând în opinia publică aberaţiile şi josnicia acestui individ declarate de cetăţenii oneşti şi nemultumiţi din Cavnic.

JurnalMM

Loading...
loading...

2 COMENTARII

  1. Sigur, asa de corecti si impartiali sunteti voi de numa`numa. Numele Chereches va spune ceva? Parca sunteti EMM si actualmm cand vine vorba de politica. Vedeti sa nu ajungeti in aceeasi situatie ca ei 🙂

  2. Chereches este cel mai puternic om politic al Maramuresul,dupa Ioan Muresan si Remes.Nu putet umbla dupa domnul Chereches.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.