PRIMARUL Vladimir Petruţ din Cavnic , se dezlănţuie din nou pe facebook către liderii PSD Maramureş : ,,i-au păcălit” pe căvnicari la alegeri….

PRIMARUL Vladimir Petruţ din Cavnic , se dezlănţuie din nou pe facebook către liderii PSD Maramureş : ,,i-au păcălit” pe căvnicari la alegeri….

După  ce s-a făcut de râsul țării ,postând mesaje pe facebook , că demisionează din PSD ,ba  că nu mai demisionează , ba că renunță la funcții da nu la partid, ba c-o fi ba că n-o fi , primarul  Petruț din Cavnic , după o perioadă de liniște pentru cititori şi-a reluat audienţele pe facebook cu cetăţenii oraşului.

Cu un traseu politic de invidiat , PSD-PP-DD, UNPR şi iar PSD sau din nou PSD , primarul  Petruţ , cu un limbaj de 8 clase și cu o lecturare pe măsură , se declara victima PSD-ului , mai precis a celor aflaţi la guvernarea judeţului , dar cărora nu le da numele , ne lasă pe noi să ghicim, dar el o ,,să îi tragă de urechi “ într-un viitor apropiat .

Motivele supărării sunt multiple :  nu i se  dă bani de la buget cat ar vrea el,  ca să făurească măreţe proiecte , pe care  să le implementeze pentru  ,,binele căvnicarilor “ şi  spre faima domniei sale. A mers domnul primar  să-i caute    pe unii liderii PSD ,dar aceştia s-au dovedit  prea ocupaţi pentru a-l primi,  motiv pentru care le atrage atenţia că în curând va ieşi la rampa şi va spune lucrurilor pe nume,  întrucât ei in opinia sa ,, i-au păcălit” pe căvnicari la alegeri și îşi împart funcţii  dar  acum au uitat de promisiunile din campanie.

Rămas cu cel mai mare buget din istoria oraşului ,după demisia fostului primar, Petruţ a făcut serioase investiţii , unele începând deja  să se degradeze :terenul de handbal, poartă de la intrare, sediul ISU în care plouă si ia foc.

Aflat și în postura de justițiar,  Petruţ îi sfătuieşte pe cavnicari ,nici mai mult nici mai puţin decât  să facă denunţuri. Adică , să îi spună sau să îi scrie,  dacă şi-a permis cineva să le pretindă atenţii , cum au fost trataţi la doctor, dacă li s-a eliberat chitanţă pentru unele servicii şi le promite că nu le va divulgă numele , căvnicarilor cinstiți.

Supărat , pe bolnavii internați,  a cerut să fie dezinstalate televizoarele din saloanele de la spital, aceștia să   nu mai aibă acces la telenovele și  buletine cu vreme și știri.

Până una-altă oraşul e plin de câini vagabonzi , cu mormane de gunoaie în preajma capelei mortuare , fără  grădiniţă mult promisă , fără  serbările oraşului  dar cu un lider ca Vladimir Petruț.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Poate ne spune dom primar cum a fost în Germania cu mașina primăriei sa-și cumpere o alta mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.