Primăvara aceasta alege jucăriile potrivite pentru copilul tău

Copilul râde: “Înțelepciunea și iubirea mea e jocul”. Până la vârsta adolescenței, cele mai importante momente din viața copiilor noștri sunt jocurile în compania altor copii, a animalelor de companie sau a adulților. Pentru că a venit primăvara, putem oferi copiilor o varietate de metode de petrecere a timpului în aer liber.

Jocul în aer liber oferă copilului oportunitatea de a alerga, de a se plimba, de a se juca în nisip, de a merge cu tricicleta, rolele, bicicleta, având ca rezultat dezvoltarea sistemului imunitar, a sistemului muscular, asigurarea bunei funcționări a organelor și deprinderea abilităților de coordonare a mișcărilor.

Există o mulțime de jocuri pe care le pot practica copiii în aer liber și care au un rol în a-i menține activi și sănătoși. Copiii care se joacă frecvent în mijlocul naturii se dezvoltă mai armonios din punct de vedere fizic decât cei care petrec majoritatea timpului cu ochii în telefon, tabletă, televizor, calculator.

Magazinul online Dango.ro, vă oferă o gamă largă de jucării pentru exterior, de la triciclete, biciclete, mașinute cu sau fără pedale, mașinute electrice, carturi, tobogane, leagăne și balansoare, căsuțe de grădină, piscine, complexe de joacă, etc.

Triciclete-https://www.dango.ro/la-plimbare/triciclete

Tricicleta pentru copii reprezintă cea mai bună modalitate pentru o plimbare perfectă împreună cu cei mici. De la 10 luni copilașii pot fi plimbați foarte ușor de către adulți pe triciclete. Avantajul unei triciclete față de cărucior este dat de faptul că cel mic este încurajat să dea din pedale imitând adulții care merg pe bicicletă. Pentru părinte tricicleta este mai ușoară decât un cărucior, plimbările putând fi mai lungi deoarece este mai atractivă pentru cel mic, datorită claxonului și a ghidonului.

Biciclete fără pedale sau running bikes-https://www.dango.ro/la-plimbare/biciclete

Bicicleta fără pedale este cea mai rapida modalitate de a va învăța copilul să își mențină singur echilibrul pe bicicletă și îi oferă copilului încredere înainte de a pedala prin dezvoltarea abilității de păstrare a echilibrului și coordonare astfel încât, după ce mai crește, să poată merge pe bicicletă cu ușurință. Sunt concepute pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 si 5 ani.

Mașinute de împinshttps://www.dango.ro/la-plimbare/vehicule-fara-pedale

La fel ca și biclicletele fără pedale, mașinuțele de împins ajută copiii la dezvoltarea abilităților de păstrare a echilibrului și de coordonare a mișcărilor prin rotirea volanului și apăsarea soneriei. Oferă copilului mișcare și distrație cu mașinuțele de împins, concepute atât pentru distracția băiețeilor, dar și a fetițelor.

Căsuțe pentru grădină-https://www.dango.ro/jucarii-de-exterior/casute-pentru-copii

Copiilor le place să imite activitățile adulților, motiv pentru care o căsuță de grădină este un cadou potrivit pentru ei cu orice ocazie și le va aduce bucurie pe chip.

Magazinului online dango.ro este locul unde poți comanda cele mai avanjatoase produse calitate-preț, atât direct pe site, cât și prin telefon! Ai periodic promoții la o gamă variată de categorii de produse.

Linkurile:

  1. jucării pentru exterior

https://www.dango.ro/jucarii-de-exterior

  1. Tricicleta pentru copii

https://www.dango.ro/la-plimbare/triciclete

  1. mașinuțele de împins

https://www.dango.ro/la-plimbare/vehicule-fara-pedale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.