Primavara vine cu… Croaziere cu preturi de la 79 euro

Primavara vine cu… Croaziere cu preturi de la 79 euro

Agentia de turism Mara Intrnational Tour Baia Mare , BdUniriinr 5 (visavis Magazinul Maramuresul) va ofera sansa sa va rezervati croaziera pentru lunile martie – noiembrie 2017, cu itinerarii pe Mediterana de Vest, Mediterana de Est, Insulele Canare si Caraibe.

De ce sa alegi o croaziera?

Agentia de turism Mara International va propune“ o altfel de vacanta”:

Croaziera cu tarife incapand de la 79 euro/ persoana (pretul nu include taxele portuare)

Exista multe idei preconcepute in ceea ce priveste croazierele in general, incepand de la clasicul “sigur te plictisesti atâtea zile pe o barcă” si pana la  “croazierele sunt pentru varstnici si bogati”. Adevarul este departe de ambele afirmatii.

Desireputatia este una de vacanta sofisticata, croazierele sunt si ele clasificate, ca si hotelurile, in functie de tipul de vas si serviciile oferite. Sigur ca serviciile vor fi cu atat mai variate cu cat vasul este mai mare.

Croaziera este o calatorie de agrement efectuata de un vas de pasageri, un hotel plutitor in care adormi intr-olocatie si te trezesti in alta.

Marele avantaj este ca despachetezi o singura data.

Transportul nu constituie scopul principal al unei croaziere ci experienta in sine.

Spre deosebire de calatoriile cu avionul, un vas de croaziera iti pune la dispozitie toate facilitatile necesare pentru a petrece o vacanta relaxanta si confortabila.

Timpul trece mai repede decat ai crede candesti la bordul unei nave de croaziera; de aceea ai nevoie de un management eficient al timpului. Fie ca esti genul caruia ii place sa leneveasca la spa sau piscina, fie ca esti genul mai activ si esti fan al petrecerilor, dansului si spectacolelor, toate acestea le vei gasi la bordul oricarei nave de croaziera.

Motivele pentru care iti propunem sa alegi o croaziera sunt multiple, pornind de la confort, peisaje fantastice pana la propuneri gastronomic variate.

Vezi aici oferta: http://www.mara-tour.ro/detalii-oferta/m/2952/Croaziere—preturi-incepand-de-la-79-euro.mit

 

 

 

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.