Primele căderi masive de zăpadă in judeţul Maramureş

zapadaIn cursul nopţii trecute, 9/10 decembrie 2014, au fost înregistrate primele căderi masive de zăpadă in judeţul Maramureş. In aceste condiţii, pe drumurile naţionale din pasul Gutâi, de la km 15 până la intrarea in comuna Deseşti, dar şi pe cel care traversează Dealul Stefăniţei, ca urmare a ninsorii abundente, s-a intervenit cu utilaje de deszăpezire şi repartizatoare de sare.

Atât drumarii cât şi instituţiile responsabile (Instituţia Prefectului judeţului Maramureş, reprezentaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenta Maramureş, ai D.R.D.P Cluj cat si seful S.D.N Baia Mare) au fost prezente la fata locului pentru a evalua atât condiţiile de trafic rutier cat si modul de gestionare si intervenţie in cazul situaţiilor de urgenţă specifice iernii.

Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş, a precizat faptul că are încredere in societatea comercială care execută operaţiunile de deszăpezire pe drumurile naţionale din judeţul nostru, că îşi va desfăşura activitatea conform contractului.

Totodată, reprezentantii Serviciului de Politie Rutieră, fac un apel către conducătorii auto care intenţionează să pornească la drum in aceasta perioadă, să trateze cu responsabilitate pregătirea pentru trafic in condiţii de iarnă: maşinile de mare tonaj să fie echipate corespunzător, respectiv cu lanţuri, cauciucuri de iarnă şi saci cu nisip.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.