Primele CORTURI PENTRU REFUGIAȚI, instalate în ROMÂNIA. Câți refugiați sunt așteptați

Autoritățile din România se pregătesc de posibil val de refugiați. În localitatea Lunga, situată la 60 de kilometri distanţă de Timişoara, se află aproximativ 50 de corturi de armată, care sunt păzite de jandarmi.

CORT3

Amplasarea corturilor arată faptul că autorităţile din România se pregătesc pentru refugiaţi pe teritoriul ţării. Autorităţile nu vor să spună câţi imigranţi se aşteaptă să ajungă în România şi când au putea ajunge aceştia.

Şi la Beba Veche, localitate aflată la graniţa dintre Serbia şi Ungaria, sunt pregătiri intense. Aici nu s-a ridicat încă o tabără, dar au fost aduse forţe suplimentare de poliţie de frontieră, potrivit Digi24.

Sâmbătă, Ministerul de Interne a anunțat că derulează un exerciţiu în judeţul Timiş, din dispozițiile vicepremierului Gabriel Oprea. Exercițiul are loc în contextul crizei imigranţilor.

Din dispoziţia viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, în judeţul Timiş se desfăşoară un exercițiu de testare a capacității operaționale de răspuns al autorităților române, raportat la situaţia înregistrată în statele din vecinătatea României, din punct de vedere al dinamicii fluxurilor migratorii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.