Primele semne care apar în toate tipurile de cancer. Nu ignora aceste simptome

Primele semne care apar în toate tipurile de cancer. Nu ignora aceste simptome

Primele simptome care apar în toate tipurile de cancer. Este esenţial sa puteti detecta din timp cancerul, înainte de a se răspândi in organism şi a avansa.

Antalya cu avionul din Baia Mare.  vezi aici oferta Sejururi cu avionul in Antalya, Turcia din Baia Mare

Simptomele generale ale cancerului:

Scădere în greutate inexplicabilă :cele mai multe persoane cu cancer vor pierde in greutate la un moment dat. Multe lucruri pot cauza pierderea in greutate si doar pierderea in greutate nu inseamna ca aveti cancer, insa in cazul in care aveti cancer si se produce o pierdere inexplicabila in greutate pe parcursul mai multor saptamani, insotita de stare generala de slabiciune, acesta poate fi unul din cele mai grave simptome de cancer.

Febra: foarte comuna in cancer, dar cel mai adesea se întâmplă după ce cancerul s-a extins. Aproape toti pacientii cu cancer au febră la un moment dat, mai ales dacă cancerul sau tratamentul acestuia afecteaza sistemul imunitar (intotdeauna in cazul chimio/radio).

Oboseală extremă. Acesta poate fi un simptom important cand cancerul se raspandeste. Unele tipuri de cancer (colon , stomac) pot duce la pierderea de sânge, ce pot provoca anemia si oboseala. Daca e insotita si de pierdere in greutate poate fi extrem de grav. Sursă: REALITATEA.NET

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.