Printul Harry, cadou de 8.000 de lire pentru nepotul Louis. Ce i-a cumparat la botez:

Printul Harry nu s-a uitat la bani in privinta cadoului pentru nepotul sau.

Printul Harry, cadou de 8.000 de lire pentru nepotul Louis! Baietelul in varsta de 11 saptamani, care este al cincilea pe linie pentru tron, a fost botezat de Arhiepiscopul din Cantebury, in capela Regala. Ceremonia a fost una restransa, la care au participat prietenii apropiati si familia.

Fratele mai mare, Printul Gorge, in varsta de 4 ani, si Printesa Charlotte, in varsta de 3 ani, au fost acolo pentru a sarbatori o zi speciala din viata celui mai mic membru al familiei regale.

Printul Harry a cheltuit 8.000 de lire pentru un cadou special, prima editie „Winnie the Pooh”, scrisa de A.A. Milne. 30.000 de carti au fost printate in prima aparitie, insa pe prima o va avea amintire de la botezul sau Printul Louis.

Un prieten al casei regale a declarat ca: „Cele mai fericite amintiri din copilaria lui Harry sunt povestile de seara, citite de mama lui. Iubea clasicul, iar Harry a avut o idee excelenta prin inceperea unei biblioteci formate din prime editii.”

Primul gand al Printului Harry a fost sa cumpere prima editie „Through the Looking Glass”, scrisa de Lewis Carroll, cu pretul de 24.000 de lire. Acelasi prieten a declarat ca, in copilarie, Harry, iubea scrierile lui A.A.Milne si ca preferata lui era Robinson Crusoe.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.