Problemele seniorilor, o prioritate pentru deputatul Viorica Cherecheş

Deputatul liberal de Maramureş, dr. Viorica Cherecheş sprijină necondiţionat seniorii şi este alături de ei ori de câte ori este solicitată. A răspuns afirmativ şi vineri, 23 februarie, la întâlnirea Comisiei de Dialog Social organizată la Prefectura Maramureş.

Problemele ridicate de pensionari sunt dintre cele mai diverse, de la schimbările legislative până la biletele de tratament sau cele de transport.

“Problemele seniorilor au fost şi rămân o prioritate pentru mine. La întâlnirea Comitetului Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice şi a Comisiei de Dialog Social la care am participat vineri, am ascultat cu mare atenţie problemele ridicate de pensionari, dar şi de reprezentanţii Asociaţiei disponibilizaţilor şi pensionarilor din Maramureş.
Necazurile sunt multe şi nu este uşor pentru seniori să facă faţă provocărilor zilnice, dar şi inechităţilor generate de schimbările succesive de legislaţie”, a spus parlamentarul.

La întâlnire au participat doar doi parlamentari, iar alţi doi şi-au trimis consilierii, deşi toţi reprezentanţii Maramureşului în Parlament au primit invitaţii.

„Mi-aş fi dorit ca  la această întâlnire organizată de Prefectura Maramureş să participe toţi parlamentarii de Maramureş.

Seniorilor le datorăm ceea ce suntem azi şi merită mai mult respect şi consideraţie”, a mai spus deputatul.

Multe dintre solicitările pensionarilor se vor regăsi în cel mai scurt timp în interpelările şi amendamentele la legi propuse de Viorica Cherecheş în Camera Deputaţilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.