Procurorii fac percheziții acasă la șeful Antifraudă ANAF! A fost propusă suspendarea din funcție

Nicolae Romeo-Florin

„Având în vedere comunicatul DNA, prin care a fost anunțatã dispunerea efectuãrii urmãririi penale fațã de domnul Nicolae Romeo-Florin, vicepreședinte ANAF, pentru suspiciune rezonabilã privind activitatea acestuia din vara anului 2010, când deținea funcția de consilier superior în cadrul ANAF – Direcția Generalã de Coordonare Inspecție Fiscalã și nu coordona activitatea Direcției Generale Antifraudã Fiscalã, am propus premierului Victor Ponta suspendarea acestuia din functie, pânã la clarificarea situației.”, a anunțat Gelu Ștefan Diaconu, președinte ANAF.

În plus, procurorii DNA Ploieşti efectuează  percheziţii la locuinţele din Prahova ale vicepreşedintelui ANAF, Nicolae Romeo-Florin, care a fost audiat timp de mai multe ore într-un dosar de trafic de influenţă, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii au descins la locuinţele deţinute de vicepreşedintele ANAF în Ploieşti şi într-o altă localitate din Prahova, iar la finalizarea percheziţiilor acesta va fi readus la sediul DNA.

Vicepreşedintele ANAF Nicolae Romeo-Florin, care a fost audiat timp de mai multe ore la sediul DNA Ploieşti, a fost scos din sediul instituţiei şi preluat de o echipă de lucrători ai DNA, avocatul acestuia spunând că „sunt proceduri în derulare”.

Alexandru Chiciu, avocatul lui Nicolae Romeo-Florin, a afirmat că nu poate comenta asupra dosarului în care este vizat clientul său, însă a precizat, răspunzând unor întrebări, că procurorii DNA Ploieşti nu au dispus măsuri preventive împotriva acestuia. De asemenea, întrebat unde este dus clientul său, avocatul a declarat că sunt proceduri judiciare în derulare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.