Produsul care se dă GRATUIT la Kaufland înainte de Crăciun. Ce trebuie să faci ca să-l primeşti

Kaufland a decis să-şi surprindă clienţii înainte de Crăciun. Cei care îşi fac cumpărăturile în magazinele din toată ţara, pot câştiga unul dintre cele zece calculatoare de gaming oferite de retailerul german.

Produsul care se dă GRATUIT la Kaufland înainte de Crăciun. Retailerul german a decis să le facă o surpriză clienţilor înainte de sărbători. Aceştia au şansa să câştige un calculator de gaming, fără să facă ceva în mod deosebit.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Tot ce trebuie să faci pentru a câştiga unul dintre cele 10 calculatoare de gaming oferite de Kaufland este să faci cumpărături în valoare de minim 80 de lei şi să foloseşti serviciile de livrare a produselor la domiciliu. Foloseşte codul KUPGRADE pentru transport gratuit prin Glovo, Foodpanda şi Tazz.

Astfel, eşti înscris automat în concurs şi poţi câştiga un calculator de gaming chiar înainte de Crăciun.

Calculatoarele oferite de Kaufland au componente de ultima generatie si vin impreuna cu un monitor de 240 Hz. Datorită procesoarelor AMD şi a plăcilor video NVidia GeForce RTX, calculatoarele pot susţine orice fel de experienta grozava de joc pentru cei care le vor castiga.

Kaufland a inclus si cateva periferice de tot pentru calculatoarele pe care le ofera cadou clienţilor săi înainte de Crăciun. Promoţia se desfîşoară pe o perioada limitata de timp.

Kaufland este în România din anul 2005 şi este primul lanț de hipermarketuri care a intrat în orașele mici din ţară. Numărul mediu de angajați ai unui hipermarket Kaufland este de 150.

În luna februarie 2008, Kaufland România avea aproximativ 5.650 de angajați, la sediul central, în cele 31 de magazine, precum și la sediul logistic situat în Parcul Industrial Ploiești. În anul 2014, compania ajunsese a treia în topul angajatorilor privați din România, după Petrom și Dacia, cu un total de 13.500 de salariați.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.