Profeţia care A ÎNGROZIT toată ROMÂNIA. „Vor fi peste 10.000 DE MORŢI!”

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prezicătoare supranumită și „Baba Vanga” din Carpați, a făcut noi previziuni apocaliptice.

Maria Ghiorghiu a postat un mesaj devastator pe blog.

„Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe blog, aud glas care spune ceva cutremurator. Glasul spunea asa: „Peste zece mii de morti”. Clipă în care vad o strada in dreapta mea si oameni cazuti cu faţa în jos, oameni fara suflare.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Dragii mei, este cumplita aceste veste. Este cumplit ca sa se piarda atatea vieti. De ce si-n ce context vor muri atatia oameni eu nu cunosc; nu mi s-a descoperit.

Oferte de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

Ceea ce putem face cu totii este ca sa ne plecam genunchii si sa aducem multa Rugaciune in faţa Prea Sfintei Treimi si a Maicutei Domnului, cerand indurare,mila si iertarea păcatelor noastre. Sa ne rugam fratilor, chiar si-atunci cand nu avem timp! Cum? În gandul nostru, in inima si-n sufletul nostru! Dumnezeu si Maicuta Domnului chiar ne aude Rugaciunea inimii, chiar ne cunoaste gandul si dorinta noastra,lacrimile si suferinta noastra.

Asa sa ne ajute MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU, Pururea Prea Curata Fecioara Maria, Carora Li se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea, Amin!

Cu dragoste, Maria”.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.