Prognoza meteo e INFRICOSATOARE! vezi Unde LOVESTE aerul POLAR si cand. Va fi FRIG

Prognoza meteo e INFRICOSATOARE! vezi Unde LOVESTE aerul POLAR si cand. Va fi FRIG

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru săptămâna 16-22 septembrie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales că vom avea parte de schimbări considerabile de temperatură în următoarele zile. Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi și, mai mult decât atât, un val de aer polar va traversa mai multe țări europene, printre care și România.

Un val de aer polar va aduce scăderi ale valorilor termice

Mai concret, ca urmare a acestui fenomen, mercurul din termometre va indica în unele regiuni ale țării valori cu până la 10 grade Celsius mai scăzute față de normalul intervalului în care ne aflăm. Valul de frig provine din partea de nord a continentului și își va face simțită prezența pe teritoriul țării noastre începând cu noaptea de marți, 17 septembrie.

Temperaturile scad la început în zona de nord a țării. Marți, când, de exemplu, în nordul Moldovei vor fi doar 16 grade, dar în sud peste 30 de grade Celsius, în Lunca Dunării – 34. Miercuri se răcește peste tot și cam așa rămâne până la sfârșitul săptămânii cu temperaturi în general până la 25 -26 de grade, în nordul moldovei și estul Transilvaniei să fie zile când în anumite după amiezi temperatura să nu treacă de 15-16 grade Celsius”, a explicat Mirela Polifronie, meterolog ANM.sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.