PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 11 – 15 septembrie 2019

Miercuri, 11 septembrie, de la ora 19.00, vă așteptăm la spectacolul ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Vălu.

”Rinocerii, probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar. Dacă inițial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazistă, semnificația acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolată către toate formele de fanatism și îndoctrinare politică sau socială. ”

Spectacolul se joacă cu publicul în sală. Durata: 80 minute (fără pauză)

 Vineri, 13 septembrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de

Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei.  (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!)

Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 130 minute (fără pauză)

 ­­­­­­­­­­­­­­­­Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11.00, îi invităm pe copii la o întâlnire cu ”Cenușăreasa”, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute povești ale copilăriei, de Frații Grimm. Cum se va descurca micuța copilă căreia i-a murit mama și care trebuie să îndure toate nedreptățile cauzate de mama vitregă și fiicele acesteia, și cine vor fi cei care o vor susține pe Cenușăreasa să treacă cu bine peste toate situațiile nedrepte și umilința la care este supusă?

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză)

 Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul SUICIDAL, după texte de Luigi Pirandello, regizat de băimăreanul Norbert Boda. SUICIDAL explorează o tema gravă a umanității într-o manieră neconvențională, sub forma unui show ”dedicat exclusiv sinuciderii. Având convenția unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fără să uite însă să tratează și cu seriozitate dramele și poveștile personajelor.

Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 90 minute (fără pauză)

Duminică, 15 septembrie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul ”DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Măjeri. Tinerii absolvenți, care și-au dat ultimul examen înaintea încheierii studiilor liceale, vin într-o vizită neașteptată acasă la profesoara lor. Nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă.

Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute (fără pauză)

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Program casierie:

Luni – Sâmbătă: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00

Duminică:  18.00 – 19.00

Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.