PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 23 – 27 februarie 2019

Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 10.00 și de la ora 11.30, îi invităm pe copii la o întâlnire cu spectacolul Scufița Roșie, după Frații Grimm, regia Eugenia Ciotlăuș.

Binecunoscuta poveste a Fraţilor Grimm, cu toate întâmplările ei pe care le trăiește prin toate locurile pe care le colindă, o puteţi vedea într-o versiune scenică în imaginaţia regizoarei Eugenia Ciotlăuş, şi reluată de Doina Glăvuţ, fostă actriţă a Teatrului de Păpuşi. Un spectacol ce face parte din categoria spectacolelor copilăriei.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză)

Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 19.00, la sala studio, Andrei Dinu și Andrei Stan vă invită la spectacolul ”PLEX”, pe texte de Eric Bogosian, în care vă veți întâlni cu tot felul de personaje ce vor să pară trendy, extrem de degajate, foarte puţin atente la reguli sau coduri. Invitat special: Alexandra Vanci.

(Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!)

Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 75 minute (fără pauză)

Duminică, 24 februarie, de la ora 19.00, vă așteptăm la spectacolul ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Vălu.

”Rinocerii, probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar. Dacă inițial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazistă, semnificația acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolată către toate formele de fanatism și îndoctrinare politică sau socială. ”

Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 70 minute (fără pauză)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.