Progresul Şomcuta Mare – C.S.C. Sânmartin, meci din etapa V din Liga a-III-a se va disputa pe baza sportivă din Şomcuta Mare astăzi, 10 octombrie a.c., începând cu orele 15:00

Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele Progresul Şomcuta Mare – C.S.C. Sânmartin, meci din etapa V din Liga a-III-a, ce se va disputa pe baza sportivă din Şomcuta Mare astăzi, 10 octombrie a.c., începând cu orele 15:00.

Chiar dacă acesta se va desfășura fără spectatori, în contextul pandemiei cu COVID-19, jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei de fotbal pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Datorită faptului că vor fi impuse restricții rutiere și pietonale în zona imediată a bazei sportive, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități.

Totodată, adresăm organizatorului și staff-urilor auxiliare celor două echipe următoarele recomandări preventive:

  • să aducă la cunoştinţa autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
  • să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.