Proiectul „Seri Pozitive”: „Autovindecarea și terapiile naturale”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Baia Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii martie

Autovindecarea și terapiile naturale”

Invitat: Oana Ioana Pop

Autovindecarea este responsabilitatea noastră a tuturor. Menținerea sănătății la toate nivelele ființei noastre este datoria noastră. Autovindecarea presupune în primul rând implicare activă în procesul vindecării proprii, credința in divinitate și în natura divină a noastră, iubire și acceptare necondiționată a lecțiilor bolii, conștientizare și schimbare a unor părți nearmonioase din noi înșine.

Sunt Drd Farm Oana Ioana Pop – terapeut Biofeedback autorizat, Lector Fitoterapie. De 12 sunt terapeut practicant. Am încredere în oameni și în potențialul lor ascuns dar nelimitat. Întâlnesc oameni minunați în fiecare zi. Tot ceea ce am învățat în toți acești ani are la bază încrederea în resursele interne ale fiecăruia.

Terapia este educație, conștientizare, implicare, schimbare. Cum alegem terapia și terapeutul potrivit? Sufletul nostru alege. Să învățăm să ascultăm de sufletul nostru! Prin conectarea la divinitate și la natura noastră adevărata vom primi informația necesară care ne va ghida spre rezultatul potrivit.

Orice terapie ați aplica, rezultatul e același. Important e sa te simți acasă cu alegerea ta, să ai certitudinea că ai ales potrivit. Dacă o plantă, un gând sau un cuvânt, o atingere sau un remediu te pot vindeca, eu te ajut să afli și te susțin să încerci, binecuvântăm împreună rezultatele și mergem înainte cu iubire. Sunt un prieten al omului în primul rând, vreau să te cunosc și să mă minunez de frumusețea sufletului tău! Nu vom face decât să o scoatem la iveală și să eliberăm boala să plece.. Am încredere în oameni și știu că sunt în slujba lor. Vreau să asist la multiplele vindecări care se întâmplă oricum spontan în primul rând pentru că ai venit aici…să fii cu noi.

Va fi o seară minunată în care vom discuta despre: cele 7 puncte esențiale pentru autovindecare, cele 3 terapii naturale în concordanță cu ființa noastră: Fitoterapia, Homeopatia și terapia prin Biorezonanță și veți primi informații legate de ce este și cum se alcătuiește un plan de sănătate personalizat.

Dacă tu te vindeci și eu mă vindec. Împreună putem!

Data: 28 martie 2017, ora 18:00 – 20:00

Locația: Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” Baia Mare, str. Progresului nr. 43

Înscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/autovindecarea-si-terapiile-naturale/

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

Cei care doresc să participe la astfel de seri pozitive sunt invitați în grupul public de pe Facebook „Seri Pozitive Baia Mare” unde vor avea acces la evenimente, poze și alte informații despre serile pozitive.

Partenerii Serilor Pozitive Baia Mare sunt: Jurnal MM și Maramuresenii.ro.

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare și Baia Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.