Proiectul “Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și integrare fără discriminare” Zeci de băimăreni au participat marți, 24 octombrie, la Școala Gimnazială “Nicolae Bălcescu”

Zeci de băimăreni au participat marți, 24 octombrie, la Școala Gimnazială “Nicolae Bălcescu”, la evenimentul organizat cu scopul de a prezenta detalii despre ONG-ul, aflat în curs de înființare, în cadrul proiectului “Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și integrare fără discriminare”, implementat de către Municipiul Baia Mare în parteneriat cu Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul, Școala Gimnazială “Nicolae Bălcescu” Baia Mare și Penitenciarul Baia Mare.

Prin înființarea Asociației Standarde pentru Baia Mare ne dorim realizarea unui parteneriat local format din reprezentanți ai instituțiilor publice, reprezentanți ai mediului de afaceri, actori sociali relevanți, cetățeni din UAT inclusiv persoane care corespund descrierii grupului țintă. Pentru ca acest parteneriat să aibă capacitate de acțiune, propunem oficializarea lui prin înființarea unui ONG. Astfel, toți cei care doresc să sprijine implementarea proiectului “Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și integrare fără discriminare” vor fi implicați direct în organizarea și desfășurarea activităților.

Așadar, comunitatea locală va lua parte la selecția persoanelor din comunitatea marginalizată în grupul țintă, la activitățile destinate copiilor, la motivarea și accesul pe piața muncii a persoanelor din grupul țintă, la dezvoltarea antreprenoriatului în comunitatea marginalizată, precum și la activitățile de susținere a altor persoane care au nevoie de sprijin: vârstnici, persoane cu dizabilități, femei însărcinate.

Îi rugăm pe toți cei care doresc să dobândească calitatea de membru în cadrul Asociației Standarde pentru Baia Mare să ne contacteze la numerele de telefon: 0757-754164, 0753-142724.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.