Proiectul telegondolei de la Borşa prinde din nou viaţă!

Proiectul  telegondolei de la Borşa, împreună cu pârtia aferentă, este departe de a se fi încheiat. Acest proiect, care poate să scoată oraşul din anonimat este pe lista de prioritati a noului primal al Borsei.

Potrivit declaraţiilor făcute, de catre primarul Timis Ion Sorin :”In perioada 20-22 iulie 2014, delegatia Primariei Orasului Borsa compusa din primarul Timis Ion Sorin, administratorul SC Turism Sky Perla Transilvaniei SRL Tomoiaga Bogdan si translatorul Horea Ion Dabala au purtat discutii cu reprezentantii Doppelmayr Austria cu privire la finalizarea proiectului Telegondola Debraiabila de 8 locuri la Borsa.

La discutii a participat din partea companiei Dopellmayr proprietarul companiei Michael Doppelmayr, alaturi de Michael Bitterl -directorul companiei pe Europa si Gernot Fischer -proiectantul instalatiei de la Borsa.

Intalnirea a fost organizata cu sprijinul doamnei Franziska Thurner si a domnului Schubert, doua persoane cunoscute ca si promotori ai turismului din Austria si din Europa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.