Protejăm bunicii: produse de bază și alimente  distribuite de Primăria Baia Mare  în sprijinul vârstnicilor!

Protejăm bunicii: produse de bază și alimente  distribuite de Primăria Baia Mare  în sprijinul vârstnicilor!

Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare : “Suntem alături de părinții și bunicii noștri: le oferim alimente celor în nevoie, facem cumpărăturile necesare pentru cei care nu pot ieși din casă. De peste două săptămâni deja, prin intermediul colegilor de la Direcția de Asistență Socială din subordinea Primăriei Baia Mare, a asistenților sociali, dar și a asistenților medicali comunitari, derulăm mai multe acțiuni menite să vină în sprijinul vârstnicilor.

Pe de o parte, răspundem solicitărilor venite din partea seniorilor pentru efectuarea cumpărăturilor zilnice sau necesarul de medicamente de la farmacii, plata facturilor. Avem apoi băimărenii de peste 65 de ani care nu au aparținători sau au venitul sub minimul pe economie. Le ducem săptămânal un coș cu produse de bază și alimente necesare pentru a face față acestei perioade sensibile. Avem numărul de telefon dedicat pentru seniori unde orice vârstnic din Baia Mare poate solicita ajutor pentru achiziția de alimente, medicamente sau sprijinul constând în pachetul săptămânal de alimente.”

Numărul de telefon la care pot suna vârstnicii din Baia Mare pentru a beneficia de o formă de sprijin este: 0730 887 744

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.