Cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infectioase și Psihiatrie din Baia Mare au protestat, azi, împotriva numirii noului director

Cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infectioase și Psihiatrie din Baia Mare au protestat, azi, împotriva numirii noului director

Protest spontan la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare. Cadrele medicale au ieșit astăzi în holul unității medicale pentru a-și exprima nemulțumirea vizavi de deciziile Consiliului Județean Maramureș de a numi la conducerea spitalului un om din exteriorul unității. Mai mult, aceștia au strâns în cadrul unei acțiuni benevole peste 200 de semnături prin care își exprimă dezacordul cu privire la numirea unui director din afara spitalului.

Consiliul Județean Maramureș l-a numit, azi, cu titlu de interimar pe consilierul județean Mircea Ciocan, reprezentant al Partidului Ecologist Român, la conducerea Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare. Pentru că nu sunt de acord cu decizia Consiliului Județean, personalul dar și cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare au protestat astăzi în holul unității medicale. Ei nu doresc să aibă un director din afara spitalului, dovadă în acest sens fiinde cele peste 200 de semnături strânse până acum.

Funcția de manager al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare a rămas vacantată după ce doctorul Viorica Cherecheș, deputat al maramureșenilor în Parlamentul României și-a dat demisia în urmă câștigării alegerilor parlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.