PSD Maramureș a spus DA! pentru candidatura lui Victor Ponta la președinția României

Conferința Județeană Extraordinară a PSD Maramureș, desfășurată vineri, 12 septembrie 2014, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare a reunit aproximativ 800 de delegați din întreg județul, fiind și întâlnirea de cea mai mare amploare din câte au fost organizate până în prezent. În prezidiu, alături de președintele filialei județene a PSD, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean s-au aflat și parlamentarii de Maramureș, respectiv senatorii Liviu Marian Pop și Sorin Bota, precum și deputații Florin Tătaru și Gheorghe Șimon.

Deputatul Călin Matei, președinte executiv al PSD Maramureș a transmis salutul său și întreaga susținere pentru lucrările Conferinței județene, însă acesta a lipsit motivat, fiind alături de rugbyștii băimăreni la București, unde se pregătesc pentru o confruntare crucială. Nu au lipsit de pe scenă nici secretarul de stat în Ministerul Transporturilor și secretar executiv al PSD Maramureș, Dragoș Titea, președintele Organizației Femeilor Social-Democrate din Maramureș, Ana Moldovan, președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza, viceprimarul de Baia Mare, Gabriela Hofer, precum și primarii social-democrați din județ. Printre invitații de seamă de la partidele politice care susțin candidatura lui Victor Ponta la funcția de președinte al României s-a aflat și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, președintele Consiliului Județean și președinte al PC Maramureș, Zamfir Ciceu, președintele UNRP Maramureș, Emil Ambruș, președintele PP-DD Maramureș, Pamfil Cristea, reprezentatul PLR Maramureș, consilierul județean Gavril Ardusătan, președintele Partidului Verzilor și primar al orașului Borșa, Ion Sorin Timiș, președintele UDMR Baia Mare și viceprimar al municipiului, Istvan Ludescher. Indiferent că au sau nu un candidat propriu pentru primul tur al prezidențialelor, toți reprezentanții celorlalte partide și-au arătat susținerea pentru Victor Ponta și au dat asigurări că, în turul II, forțele politice care se vor coaliza în jurul PSD vor da, cu certitudine, viitorul președinte al țării, pe 16 noiembrie 2014.

 

Conferința Județeană Extraordinară a PSD Maramureș, desfășurată vineri, 12 septembrie 2014, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare a reunit aproximativ 800 de delegați din întreg județul, fiind și întâlnirea de cea mai mare amploare din câte au fost organizate până în prezent. În prezidiu, alături de președintele filialei județene a PSD, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean s-au aflat și parlamentarii de Maramureș, respectiv senatorii Liviu Marian Pop și Sorin Bota, precum și deputații Florin Tătaru și Gheorghe Șimon. Deputatul Călin Matei, președinte executiv al PSD Maramureș a transmis salutul său și întreaga susținere pentru lucrările Conferinței județene, însă acesta a lipsit motivat, fiind alături de rugbyștii băimăreni la București, unde se pregătesc pentru o confruntare crucială.

Nu au lipsit de pe scenă nici secretarul de stat în Ministerul Transporturilor și secretar executiv al PSD Maramureș, Dragoș Titea, președintele Organizației Femeilor Social-Democrate din Maramureș, Ana Moldovan, președintele TSD Maramureș, Cosmin Butuza, viceprimarul de Baia Mare, Gabriela Hofer, precum și primarii social-democrați din județ. Printre invitații de seamă de la partidele politice care susțin candidatura lui Victor Ponta la funcția de președinte al României s-a aflat și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, președintele Consiliului Județean și președinte al PC Maramureș, Zamfir Ciceu, președintele UNRP Maramureș, Emil Ambruș, președintele PP-DD Maramureș, Pamfil Cristea, reprezentatul PLR Maramureș, consilierul județean Gavril Ardusătan, președintele Partidului Verzilor și primar al orașului Borșa, Ion Sorin Timiș, președintele UDMR Baia Mare și viceprimar al municipiului, Istvan Ludescher. Indiferent că au sau nu un candidat propriu pentru primul tur al prezidențialelor, toți reprezentanții celorlalte partide și-au arătat susținerea pentru Victor Ponta și au dat asigurări că, în turul II, forțele politice care se vor coaliza în jurul PSD vor da, cu certitudine, viitorul președinte al țării, pe 16 noiembrie 2014.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.