Pune o bucată de săpun sub pat înainte de culcare. Efecte incredibile!

Pune o bucată de săpun sub pat înainte de culcare. Efecte incredibile!

Sindromul picioarelor nelinistite (sindromul Ekbom) este o afectiune destul de comuna, cu care se confrunta aproape 10% din populatia lumii. Este incredibil de inconfortabila si afecteaza calitatea somnului. Se manifesta sub forma unor senzatii neplacute la nivelul picioarelor fiind descrise ca senzatie de tarare, furnicatura, tragere sau durere a picioarelor.
Din nefericire, nu exista un tratament eficace pentru sindromul picioarelor nelinistite. Totusi, prin intermediul unei solutii simple, aflata la indemana oricui poti reduce simptomele afectiunii astfel incat sa poti dormi confortabil din nou.

Metoda nu a fost dovedita stiintific, insa a fost incercata cu succes de cei care se confrunta cu sindromul picioarelor nelinistite. Este vorba de punerea sub pat a unei bucati de sapun inainte de culcare.

Intrebari obisnuite

1. Trebuie folosit un sapun anume?

Nu, nu conteaza tipul sapunului. Oamenii chestionati au declarat ca s-au simtit mai bine folosind diverse sortimente de sapun. In cel mai rau caz, poti incerca sa folosesti mai multe tipuri si sa vezi care functioneaza cel mai bine pentru tine. Un sapun nu este prea scump asa ca poti utiliza cat de multe doresti.

  1. Unde anume sub pat ar trebui sa il asez?

Cei mai multi dintre oameni il asaza in dreptul picioarelor. Insa daca vrei il poti plasa intr-o alta parte, experimenteaza si gaseste-i cea mai buna pozitie care sa te ajute sa te simti mai bine.

  1. Trebuie sa fie o anumita temperatura in camera?

Nu, orice temperatura este in regula. Totusi, daca in dormitor este cald si umiditatea este mare atunci s-ar putea sa simti mai puternic mirosul sapunului. Mai ales daca nu se aeriseste bine camera.

  1. Cat de des trebuie sa schimb sapunul

Poti mentine acelasi sapun si un an intreg. Sau il poti schimba de cate ori vrei sau simti nevoia, mai ales daca nu-ti place mirosul sapunului aflat sub patul tau. Sursa: lifehack.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.